Monday, September 19, 2011

kmns :)

I remember how I dreaded the days I was in matrix; how much I loathe the place, the people but boy I was wrong. I met these two girls whom I (still) love, so much. No matter how far they are from me.

Izyana Ishak,

Mesti awak ingat kan malam-malam yang I forced you to teman me go to toilet at 3AM. Mesti muka yang sama kejut kau suruh teman and mesti muka yang sama juga yang nak tidur sekatil dengan awak kan. I bet you still remember those nights when I snuggled up to your bed with my teary eyes and also the day you had fever and I forced you to eat your medicine. Ingat tak waktu I first guna number Celcom, gila mengada kan nak text awak dengan Wani tiap masa. Padahal korang satu bilik dengan Nad. You thought me so much about life and when I told you about my mistakes, you didn't shun me. You accepted it and helped me to become a better person. You are so strong. Stronger than you will ever know. I love you for being there for me 98% of the time. :)

Farah Syazwani,

Dalam bilik, awak la paling garang.. Dan paling perasan but that doesn't stop us from being close. Kau dengan Yana la ajar aku cakap 'kau aku' sebab mula mula aku kekok gila kan nak cakap macam tu sampai la kau kata aku macam pondan. Haram. Aku hanya menjaga kesopanan okay. Every night mesti la kau pening dengan aku and Yana sebab kitaorang suka sepahkan katil kau yang kemas macam kem askar. Mesti kau ingatkan sesi kita menyorok water heater aku dan juga sesi aku mencarut sebab ketua disiplin ambil extension aku. Dan juga sesi kita tolak electric sebab ada kambing pergi trip-kan electric satu block. Dan kau juga penyebab bilik kita dapat award bilik paling bising kat matrix dulu. Tapi aku masih sayang kau, walaupun kau garang. Hehe.

These two taught me so much when it comes to friendship. I'm pretty sure you guys still remember the night we all slept together because it was our last day together there. I still miss the two of you, every single day. No matter how far or close we all are, you guys are always in my heart and loved by me.


Wani, Izyana dan 64 kg me. How lovely.

1 comment: